- Dette har ikke vært lett

Kohinoor dedikerte «Deal with the devil» til Ali i kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Kohinoor Nordberg er sliten etter alt bråket rundt den skandaløse ambulanseutrykningen som endte med at samboeren Ali Haji Mohamed Farah ble liggende blødende igjen med livstruende hodeskader i Sofienbergparken forrige mandag.

Men R&B-artisten er svært lettet over at det nå ser ut til å gå stadig bedre med Ali.

- På sykehuset i dag hadde han spurt etter meg og babyen vår, og i går snakket han med en kamerat. Jeg er glad for de første gode nyhetene på lang tid, fortalte Kohinoor til pressen før en konsert på Kraftfestivalen i Askim i kveld.

- Da han ble fortalt at jeg hadde konsert hadde han sagt at der skulle han ha vært, sier hun til NRK Dagsrevyen.

Under selve opptredenen gjorde hun en symboltung dedikasjon før låta «Deal with the devil».

- Denne sangen er til min mann, sa artisten, som har gått hard ut med anklager om diskriminering både fra ambulanse- og politifolk.

Kohinoor mener mediekjøret har vært tøft men nødvendig.

- Jeg ville skape oppmerksomhet rundt denne saken, og det føler jeg at jeg har lyktes med. Men det har ikke vært lett, sier hun.

Ambulanseskandalen finkjemmes nå av blant andre Helsetilsynet, Spesialenheten for politisaker, Likestillings- og diskrimineringsombudet, ledelsen ved Ullevål sykehus og i en ekstern granskning på oppdrag fra sykehuset.

SLITEN MEN GLAD: Kohinoor Nordberg fikk flere positive nyheter fra Ullevål sykehus i dag. Foto: MORTEN HOLM / SCANPIX
SLITEN MEN GLAD: Kohinoor Nordberg fikk flere positive nyheter fra Ullevål sykehus i dag. Foto: MORTEN HOLM / SCANPIX Vis mer