- Dette har jeg ikke gjort

Kona kan slippe ut av varetekt i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I ett-tida på søndag ettermiddag ble kvinnens ektemann funnet død i oppkjørselen til huset deres på Stavne i Trondheim. Kort tid senere ble hun hentet politiet henne ut av hjemmet. Hun har sittet fengslet siden søndag kveld, siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge.

Kjæremålbehandlinga av varetektsfengslinga begynte i Frostating lagmannsrett klokka 11.30. Hvis kvinnen får medhold i lagmannsretten, kan hun slippe ut av varetekt i dag eller i morgen.

Var skadet

Mannen hadde skader i hodet og var tilsølt av blod da han ble funnet død i sin egen oppkjørsel av tilfeldig forbipasserende. Det ble funnet spor av blod på rekkverket utenfor huset.

Den døde hadde på seg litt klær, men var delvis avkledd og hadde ikke på seg sko.

Da kona ble fremstilt for varetektsfengsling i tingretten, hadde hun blått øye, ifølge

Adresseavisen

.

- Hun har forklart seg om det blå øyet og sier at det ikke er påført av ektefellen, sier forsvarer Christian Wiig. Han vil ikke gå inn på hva kvinnen har forklart om blodutredningene hun hadde i ansiktet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer