Debatten på TV 2:

- Dette her er FOX News-tull

Debatten viser at Moxnes ikke er vant til å få kritiske spørsmål, sier Sylvi Listhaug.

TV 2 VALGSTUDIO: Tirsdag kveld var det debatt mellom Listhaug og Moxnes. Den tok en uventet vending da programleder Linn Wiik brøt inn. Foto: NTB Scanpix og TV 2
TV 2 VALGSTUDIO: Tirsdag kveld var det debatt mellom Listhaug og Moxnes. Den tok en uventet vending da programleder Linn Wiik brøt inn. Foto: NTB Scanpix og TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«Midt i en duell med Listhaug prøvde TV2s programleder i beste Fox News-stil å stille Bjørnar Moxnes til veggs. Hvordan syns du det gikk?»

Dette skrev Rødt på Facebook etter debatten mellom to steile fronter, Moxnes og Sylvi Listhaug i TV 2s valgstudio. På agendaen tirsdag kveld var eldreomsorg og privatisering av sykehjem.

Under debatten går det hett for seg. Listhaug mener Arbeiderpartiet er i lomma på Bjørnar Moxnes, ved å kaste ut de private aktørene i Oslo. Moxnes sier at skattepengene, istedenfor å gå til pleietrengende, går til svære milliardforbund av velferdsprofitører.

Han argumenterer videre med at Frp har tvangsprivatisert sykehjem mot beboerens vilje for å gi kommersielle aktører sugerør i statskassa. Listhaug på sin side mener vi trenger alle de gode hjelperne vi kan få.

På et tidspunkt bryter programlederen inn.

- Jeg lurer på noe. Bjørnar Moxnes, nå har jeg hørt deg snakke veldig mye. Veldig mye av det er kjent. Veldig mye av det du snakker om nå gjør at jeg tenker at det er en person som du har glemt, sier Wiik.

Listhaug nikker anerkjennende.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer