Dette hodesparket kan gjøre Jared opp til 1,5 mill. rikere

- Jeg er litt bekymret.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Jared Michael Frank ble verdenskjent i påska, etter at han la ut en video av et selfie-forsøk. Videoen viser at han blir sparket i hodet av en togfører, og ble raskt en internettsensasjon.

Den korte snutten har i skrivende stund blitt sett mer enn 24 millioner ganger på Youtube, bare åtte dager etter at den ble lagt ut.

Og selfie-videoen skal også vise seg å bli lønnsom for Franks lommebok.

- Jeg har fått mange forskjellige tilbud, og alle viser seg å være seriøse, sier han til CBC News.

Har inngått samarbeid Mandag bekreftet han et samarbeid med det California-baserte selskapet Jukin Media, og ifølge ham selv har de anslått at videoen hans tjener inn mellom to og 16 amerikanske dollar per tusen klikk på videoen, og at Frank vil få 70 prosent av dette.

Inntil Youtube legger fram sine tall for måneden, kan det ikke fastslås nøyaktig hvor mye Frank vil tjene, men ut i fra tidligere rapporter anslår CBC News at han kan tjene opp til 250 000 dollar, tilsvarende rundt 1,5 milioner norske kroner, på videoen.

I tillegg vil han også få penger fra andre byråavtaler.

Siden videoen ble lagt ut 15. april vokste den seg raskt til å bli en suksess. Frank sier at ting har gått så fort, at han nå innrømmer å være litt spent på hvordan det hele utarter seg.

- Jeg er litt bekymret, men jeg har et godt forhold til selskapet, så jeg stoler på dem. Jeg har gjort mye research.

- Ganske latterlig Den korte snutten ble filmet da han var på reise i Peru for en måneds tid siden. Nå håper Frank at inntektene for videoen kan finansiere turen, i tillegg til studiene på en filmskole, og også finansiering av noen filmideer han jobber med.

Frank var på reise i Peru, da han forsøkte å filme seg selv ved siden av en jernbane. Da toget kommer kjørende sparker en person foran i toget til ham i hodet.

Videoen fikk mye omtale i en rekke nettaviser, og den unge mannen måtte også tåle å bli latterliggjort i kommentarfelt og av bloggere, for selfie-forsøket.

Flere har også spekulert i om videoen er ekte.

Hovedpersonen har selv avkreftet at selfie-videoen er falsk, blant annet på tv-showet «Right This Minute».

- For å være helt ærlig, så er også sannheten ganske latterlig, og den får meg jo til å se dum ut. Men det var ei ulykke, og jeg fikk den på film og synes det ville vært synd å bare slette det, har han uttalt til CTV Saskatoon.