Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Dette hullet ble for mye for Sp-politikeren

Sp-politikeren Nina Danielsen tok like godt plass i hullet på fylkesveien ved hjemstedet.

 STORT HULL:  Hullet på fylkesvei 466 på Gyland i Vest-Agder fikk plass til hele Senterpartiet-politikeren. Foto: Agnar Klungland/Avisen Agder
STORT HULL: Hullet på fylkesvei 466 på Gyland i Vest-Agder fikk plass til hele Senterpartiet-politikeren. Foto: Agnar Klungland/Avisen Agder Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Et hull i veibanen med god plass til en Sp-politiker: Dette er realiteten på fylkesvei 466 på Gyland i Vest-Agder.

Nina Danielsen sitter i formannskapet i Gyland og reagerer på hvordan veien er blitt vedlikeholdt i vinter. Så ille er det blitt at nesten halve veibanen er ødelagt, skriver Avisen Agder.

- Veiens eier må ta skylden for dette selv. Hadde de sørget for at røret under veien ble åpnet, hadde ikke dette skjedd, sier Danielsen til avisen.

- Skjedde fort Distrikssjef Johan Mjaaland ved Statens vegvesen avdeling Vest-Agder, sier til Dagbladet at skaden skjedde før helgen.

- En vannrør som går under veien har gått i stykker og grunnen kollapset på grunn av tele og stor vanngang. Utviklingen har gått veldig fort. Straks vi ble gjort oppmerksomme på saken satte vi opp kjegler, og veien er nå sikret grundig med betongblokker, sier Mjaaland.

- Det kan ta litt tid før veien er reparert, legger han til.

Danielsen mener imidlertid at noe kunne vært gjort for å hindre dette, og peker på rekken av klager på denne veistrekningen i vinter.

- Livsfarlig - Ti meter nord for der veibanen er i ferd med å forsvinne, ligger et rør under veien på nærmere en halv meter i diameter. Det er fullt av is. Hadde den blitt fjernet, hadde ikke dette skjedd. Og hvor lenge vil vegvesenet vente før skaden utbedres, spør hun.

Sp-politikeren forteller at hun har fått løfte fra ordfører Reidar Gausdal om at han skal ta opp problemene på fylkesveien.

- Slik kan vi ikke ha det, dette er jo livsfarlig, sier Danielsen.

503 Service Unavailable
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media