Dette kan Brexit bety for deg

Brexit er ikke bare enstbetydende med store endringer i Storbritannia. Norge vil også bli nødt til å tilpasse seg en helt ny hverdag.

SKILLES: EU og Storbritannia er enige om rammene for skilsmissen. Dermed er det duket for handelssamtaler neste år. I mellomtiden har ekspertene nok av meninger om hva en brexitavtale vil bety for Norge og nordmenn. Foto: Eddie Keogh / Reuters / NTB Scanpix
SKILLES: EU og Storbritannia er enige om rammene for skilsmissen. Dermed er det duket for handelssamtaler neste år. I mellomtiden har ekspertene nok av meninger om hva en brexitavtale vil bety for Norge og nordmenn. Foto: Eddie Keogh / Reuters / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- En ordnet brexit er bra for Europa, og bra for Norge, skrev Norges europaminister Marit Berger Røssland på Twitter i går tidlig.

Men for Norge gjenstår jobben fortsatt, mener hun.

- Dette er ikke en avtale som sikrer norske borgeres rettigheter, fulgte Røsland opp overfor NTB.

Kort tid før hadde EU-kommisjonens president, Jean-Claude Juncker, erklært at Storbritannia og EU hadde blitt enige om rammeverket for brexit, og at det nå er klart for innledingen av fase to i forhandlingen. Fortsatt har partene en lang vei å gå.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer