Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Dette kan Brexit bety for deg

Brexit er ikke bare enstbetydende med store endringer i Storbritannia. Norge vil også bli nødt til å tilpasse seg en helt ny hverdag.

SKILLES: EU og Storbritannia er enige om rammene for skilsmissen. Dermed er det duket for handelssamtaler neste år. I mellomtiden har ekspertene nok av meninger om hva en brexitavtale vil bety for Norge og nordmenn. Foto: Eddie Keogh / Reuters / NTB Scanpix
SKILLES: EU og Storbritannia er enige om rammene for skilsmissen. Dermed er det duket for handelssamtaler neste år. I mellomtiden har ekspertene nok av meninger om hva en brexitavtale vil bety for Norge og nordmenn. Foto: Eddie Keogh / Reuters / NTB Scanpix Vis mer

- En ordnet brexit er bra for Europa, og bra for Norge, skrev Norges europaminister Marit Berger Røssland på Twitter i går tidlig.

Men for Norge gjenstår jobben fortsatt, mener hun.

- Dette er ikke en avtale som sikrer norske borgeres rettigheter, fulgte Røsland opp overfor NTB.

Kort tid før hadde EU-kommisjonens president, Jean-Claude Juncker, erklært at Storbritannia og EU hadde blitt enige om rammeverket for brexit, og at det nå er klart for innledingen av fase to i forhandlingen. Fortsatt har partene en lang vei å gå.

For snart halvannet år siden oppsummerte medier over det ganske land hvilke konsekvenser det sjokkerende resultatet i britenes brexit-valg ville kunne få for Norge. 17 måneder seinere er vi litt klokere, men fortsatt er det stor usikkerhet rundt den reelle effekten brexit vil ha for Norge og nordmenn.

Sommertilbud på Dagbladet Pluss

De beste leseopplevelsene, guider og eksperttips!

3 MÅNEDER

SOMMERTILBUD - 80% rabatt

49 kr

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 49 kr Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?