Dette kan være deg

Om du vinner Hærens Rødnese-auksjon og blir panservognfører for en dag.

Nå kan du få oppfylt gutte- eventuelt jentedrømmen og kjøre en stormpanservogn. Det er bare å by på Hærens Rødnese-auksjon. Vinneren får en drømmedag både bak "rattet" og i tårnet på beltemonsteret. Foto: Adrian Lombardo, Forsvaret
Nå kan du få oppfylt gutte- eventuelt jentedrømmen og kjøre en stormpanservogn. Det er bare å by på Hærens Rødnese-auksjon. Vinneren får en drømmedag både bak "rattet" og i tårnet på beltemonsteret. Foto: Adrian Lombardo, Forsvaret Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Vi ville støtte Redd Barna og bestemte oss for å auksjonere bort en helt spesiell opplevelse. Stormpanservognen er en av de morsomste dingsene våre, og det er ikke mange som får lov til å kjøre den, forteller Fredrik Tandberg, presseoffiser i hæren.

 Byr du nok og vinner auksjonen, får du kjøre det som må være alle offroad-kjøretøys mor, nemlig hærens stormpanservogn CV 90. Det er en opplevelse utenom det vanlige, skal vi tro Jan Erik Larsen, program leder for bilprogrammet Brooom på TV2 og godt over gjennomsnittet bilinteressert. Han har kjørt vognen flere ganger.

- Ultimat offroadopplevelse - Jeg er veldig glad i offroadkjøring og har eid mange ekstreme offroadbiler. Akkurat nå har jeg en 37 tommers Arctic Truck som er bygd for å være ekstrem i terrenget. Du kan kjøre på isbreer med den. Men selv så godt vant jeg er med offroadkjøring - ingenting kommer i nærheten av forsvarets beltevogner.  De setter en ny standard for fremkommelighet som ingen bil kan matche. Uansett hva slags erfaringer du har med ting på hjul, vil denne vognen toppe det mange ganger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer