<strong>ETTERLYST:</strong> Den etterlyste mannen er cirka 180 centimeter høy, har normal kroppsbygning, mørke øyebryn og mørkt hår. Han var iført hettegenser eller jakke med stor hette. Foto: Politiet
ETTERLYST: Den etterlyste mannen er cirka 180 centimeter høy, har normal kroppsbygning, mørke øyebryn og mørkt hår. Han var iført hettegenser eller jakke med stor hette. Foto: Politiet Vis mer

Dette kan være voldtektsmannen

Oslo-politiet etterlyser denne mannen, som er mistenkt for å ha voldtatt en 26 år kvinne i Oslo natt til søndag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

||| Den etterlyste mannen er cirka 180 centimeter høy, har normal kroppsbygning, mørke øyebryn og mørkt hår.

Han var iført hettegenser eller jakke med stor hette.

Hetten skjulte mye av ansiktet hans, men ifølge kvinnen som skal ha blitt overfalt og voldtatt var han litt mørk i huden. Mannen snakket norsk.

- Politiet er interessert i å komme i kontakt med personer som mener de har sett mannen eller tror de vet hvem han er, opplyser politioverbetjent Anne Rynning Aasen ved sedelighetsavsnittet i Oslo politidistrikt.

Politiet etterlyste mannen mandag med video og bilder fra overvåkingskameraer i området.

- Politiet har skjellig grunn til å tro at dette er gjerningsmannen, opplyser Aasen.

Det var ved 4-tiden natt til søndag at en kvinne skal ha blitt overfalt og voldtatt i Peter Møllers vei på Sinsen. Mannen fulgte etter kvinnen før overfallet, opplyser politiet.

Gjerningsmannen skal ha truet med at han ville ta livet av kvinnen dersom hun skrek.

- Voldtekten ble meldt klokken 5.12, kort tid etter at den skjedde bak en blokk i Petter Møllers vei like ved Lørenhallen, sa vaktleder Bernt Toverud i Sentralvakten i Oslo politidistrikt til NTB søndag.


(NTB)


Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer