Dette kunne dessverre ikke gå bra

Sjiraff-tragedie i Sør-Afrika.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Et tilsynelatende dårlig planlagt og gjennomført forsøk på å frakte to sjiraffer denne uka i Johannesburg i Sør-Afrika endte tragisk.

De høye dyrene var plassert på en lastebiltilhenger, og fraktet på motorveien N1. Det endte som det dessverre måtte, og en av dem døde etter å ha slått hodet i en veibru, melder sørafrikanske Eye Witness News.

TV-journalisten Pabi Moloi ble vitne til hendelsen.

- Ser dere hvor høye sjiraffene er og hvor lav brua er? Hvem kom på dette? Jeg skulle ønske jeg ikke hadde sett det, skriver hun på Twitter.

I en e-post til Mashable skriver hun at sammenstøtet var kraftig.


- Vi så sjiraffene på lasteplanet. Jeg tok fram telefonen min og tok noen bilder av det, siden det var et uvanlig syn. Mens jeg tok bilder, kjørte de under en bru og en av sjiraffene slo hodet hardt inn i betongen.

Lokale dyrevernmyndigheter vurderer nå om eieren skal straffeforfølges, melder avisa The Citizen.

Eieren har angivelig forklart at han kjørte under flere veibruer og at det gikk bra, men at sjiraffen «strakk på hodet» før det dødelige sammenstøtet.

Mashable påpeker at hendelsen likner på en scene i filmen The Hangover Part III.


Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer