- Dette ligner bare ikke Charlotte

Moren til savnet 17-åring håper fortsatt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

i(Dagbladet.no): - Dette ligner bare ikke Charlotte i det hele tatt. Hun har aldri i sitt liv brutt en avtale med meg, sier Ingegerd Moene til Sogn Avis.

Avtalen Charlotte ikke møtte opp til var med besteforeldrene klokka 12 mandag- én time etter at ho sist ga livstegn fra seg. Charlotte og besteforeldrene skulle av gårde til hytta deres på Finnskogen der de skulle møte resten av familien.

- Veskene og bagen sto ferdig pakka og alt var klart. Hun forlot huset uten noe annet enn mobiltelefonen og klærne hun gikk i. Hun hadde ikke engang med seg astmamedisinen sin, sier moren til avisa.

Hun kan ikke forstå hvordan dattera plutselig har blitt borte.

- Ingen har sett ho komme gående. Jeg kan bare ikke tro at absolutt ingen har sett Charlotte et eller annet sted, dette skjedde jo tross alt midt på lyse dagen. Det synes jeg er veldig rart, sier Ingered Moene til Sogn Avis.

Letemannskapene fortsatte sine søk etter 17-åringen i dag tidlig. Moren synes det er imponerende å se innsatsviljen fra befolkningen i Årdal.

- Det har dukket opp flere som jeg aldri ventet å se. Det betyr veldig, veldig mye for oss, sier moren, som fortsatt har tro på at dattera kommer til rette.

Også beredskapsansvarlig i Norsk Folkehjelp, Rune Blikken, er imponert over engasjementet i bygda.

BORTE: Charlotte Moene (17) fra Årdal har vært sporløst forsvunnet siden mandag. Nå ber moren Ingered Moene folk tenke seg om enda en gang om de har sett henne. Foto: Politiet
BORTE: Charlotte Moene (17) fra Årdal har vært sporløst forsvunnet siden mandag. Nå ber moren Ingered Moene folk tenke seg om enda en gang om de har sett henne. Foto: Politiet Vis mer

- Det er utrolig mange frivillige som har møtt opp for å leite. Det sier noe om Årdal som et flott lokalsamfunn når nærmest alle stiller opp for Charlotte, sier han til Dagbladet.no.

Konstituert lensmann, Helge Øvstetun forteller til Dagbladet.no at de som ikke har mulighet til å lete etter Charlotte hjelper til på annet vis.

–  Det er en enorm innsatsvilje i bygda. Flere kommer med mat og annen hjelp til de som leter. Til og med ordføreren og rådmannen i Årdal har deltatt i leteaksjonen, sier Øvstetun.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer