Dette livet vil snart «være deg»

Trendene som vil påvirke livene våre i åra som kommer.

GRIP DAGEN: Du vil reise mer, gripe dagen og være aktiv. Dette er noen av trendene som vil prege livet ditt. Foto: Foto: REUTERS / EDDIE KEOGH
GRIP DAGEN: Du vil reise mer, gripe dagen og være aktiv. Dette er noen av trendene som vil prege livet ditt. Foto: Foto: REUTERS / EDDIE KEOGHVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Forskerne Tor W. Andreassen og Line L. Olsen på Handelshøyskolen BI har forsket, og avdekket, åtte trender som er i ferd med å bli en del av ditt liv. De mener blant annet at mer reising, økt tilgjengelighet og mer effektiv prioritering av tid er trender som vil påvirke nordmenns hverdag.

BI-forskerne, under ledelse av professor Tor W. Andreassen, har nå avsluttet det kvalitative arbeidet, og har begynt å teste innholdet av trendene empirisk.

- Trender er noe som koker under overflaten, som vi i økende grad påvirkes av. At noe er midlertidig populært er ikke en trend, men en «krusning i vannoverflaten». En trend er som en «tsunami» som bygger seg opp og påvirker vårt hverdagsliv, sier professor Tor W. Andreassen fra Handelshøyskolen BI til Dagbladet.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

4 MÅNEDER*

KUN I MAI 75% rabatt

100 kr

(0,83 kr per dag)

KJØP 4 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

4 MÅNEDER* 100 kr per 4 måneder. 0,83 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99kr/måned) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris.
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (99kr/måned) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.