Dette mener de om Bondevik & co

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Halvdan Skard

leder Kommunenes Sentralforbund

- Regjeringens slagord for moderniseringen av offentlig sektor,«fra ord til handling», er foreløpig blitt med ordene. Den viser vilje til å forstå våre problemer, men mindre evne til å ta innover seg konsekvensene. Den burde prioritert slik at det ble mer til den nære velferd for folk flest, for de gamle, de syke og for skolebarna.

Steinar Lem

leder Framtiden i våre hender

- Seksere til miljøvernminister Børge Brende og utviklingsminister Hilde Frafjord Johnson. Ellers preges regjeringen av en trist og verdifri olje- og energiminister - «lagertømmer», som Willoch kaller det, en stabeis av en finansminister, litt mot og vilje hos Lars Sponheim, en politisk karaktersvak statsminister og et kronisk uøkologisk skatteregime. Terningkast fire fordi de to førstnevnte trekker opp, og i relieff til forgjengeren, Stoltenberg-regjeringen. Den var verre.

Agnethe Haaland

leder Norsk Skuespillerforbund

- Vi har en regjering som har råd til å drive krig mot Afghanistan, gir skattelette til de som tjener mest og samtidig raserer det offentlige skoleverket.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer