Dette mener leserne

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dagbladet størst på nett

Flott

Flott avis - ryddige sider, lett å finne frem. Ikke altfor glorete! Jeg leser den hver eneste formiddag, men lørdager/søndager velger jeg papirutgaven. Ønsker fortsatt lykke til!

Liv Ingunn

Lett

- lett tilgjengelig

- oversiktlig

- lett og ledig

Kenneth

Kjapp

For oss som sliter med dårlige telefonlinjer til Norge så er layouten med henvisninger meget god, slik at man kan vurdere om man vil lese hele saken.

Ivar

Den beste

Med tanke på layout og hvor oversiktlig nettutgaven av avisen er, så er Dagbladet på nettet til dags dato den beste norske avisen på nett. Rask nedlastningstid er et nøkkelord, at nettutgaven også er relativt innholdsrik er også et stort pluss. Fortsett arbeidet, og lag gjerne en enda større nettutgave

Trond Sverre

Oversiktlig

Takk for et fint nettsted. Jeg bruker Dagbladet sine nettsider hver dag til å se hva som har skjedd. Navigasjonen oversiktlig og er flere hakk bedre en VG sin. Det eneste jeg savner er flere bilder i selve artiklene.

André

Allsidig

Raske og oversiktlige sider. Allsidig innhold og ikke overfyllt av reklame.

Lars Gunnar

Kan dempes litt?

Jo'a. Dagbladet sider på nettet er best. Men i og med at leseren allerede er på jobb, sitter ned, og har generelt bedre tid en når hun passerer Dagbla' i stativet på vei til jobb, kan kanskje den tabloide presentasjonsformen dempes litt..? Derfor; ikke full score.

Martin

Herlig

Meget bra! Men alt kan bedres...

Herlig layout og godt valgt stoff.

Edin

Første jeg slår opp

Helt perfekt, det første jeg slår opp på om morgenen, men det er ofte feilmeldinger.

Mona

Vil betale

Bedre enn papirutgaven. Dagbladet er best på det de er god på, kronikk, kultur, meninger. Jeg hater forbrukerstoff og mesteparten av det journalistiske stoffet, mye av politiske kommentarene er også temmelig intetsigende. De verste utslagene av kjendis-journalistikk og sex-annonser slipper jeg på nettet. I grunnen hadde jeg vært mer interessert i å betale for nettutgaven, enn papir utgaven. Blir det noen mulighet for å vise sin støtte på denne måten?

Tor Andre

Vil ha mer

Dagbladet på nett er greit nok, men hva med å legge ut artiklene fra papirutgaven i sin helhet? Internettutgaven kunne f.eks. deles i to deler - en åpen del for alle og enhver en lukket/fullstendig utgave for abonnenter av 'tjenesten'.

Håvard

Rotete

Layout trekker ned. For rotete! Ellers ok. Kunne kanskje kjørt flere konkurranser?

Elisabet

Ligger etter

Dere ligger langt etter VG når det gjelder mengde av stoff. I tillegg har de også flere lettere tilgjengelige linker til f.eks. Sport og rampelys. Jeg kan ikke gå god om dette med mengde av stoff er sant, men VG er mere tilgjengelige. Det har alt å si når en egentlig ofte har dårlig tid. Da blir man vant til å bruke en side, og skrifter skjelden.

Lykke til videre med et bedre Net-tilbud.

Einar

Tekniske feil

Mange flere tekniske feil enn de andre tre på toppen. Mange gale linker. Ellers bra.

Øyvind

Foretrekker papirutgaven

:på nettet bærer preg av å være et nettsted for 'underholdning' langt mer enn for nyheter. Kanskje det er meningen. I så fall er det vellykket.

Layouten kunne vært langt bedre.

Jeg foretrekker papirutgaven.

Erlend