- Dette problemet kan vi ikke løse med pass

Men ellers er SV-lederen enig med Frp og Ap.

HYLLER TERROR: Den norske statsborgeren Mohyeldeen (til venstre) la fredag ut dette bildet på sin Facebook-profil. Den andre personen på bildet er trolig en annen person i det rasikale islamistmiljøet på Østlandet, som opererer under pseudonymet Muhammed Jundullah. Skjermdump: Facebook.
HYLLER TERROR: Den norske statsborgeren Mohyeldeen (til venstre) la fredag ut dette bildet på sin Facebook-profil. Den andre personen på bildet er trolig en annen person i det rasikale islamistmiljøet på Østlandet, som opererer under pseudonymet Muhammed Jundullah. Skjermdump: Facebook. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dagbladet presiserer: I dagens papirutgave, og i en tidligere versjon av denne nettsaken, framgikk det at Mohyeldeen Mohammad har kommet med ytringer knyttet til terroraksjonen i Algerie. Det medfører ikke riktighet. Dagbladet beklager feilen.

(Dagbladet): Nok en gang har Mohyeldeen Mohammad lagt ut bilder av seg selv der han poserer med våpen i Syria.

Bildet vekker reaksjoner blant politikerne. I fjor høst ble det kjent at flere nordmenn har dratt til Syria for å delta i borgerkrigen.

- Slåss i Syria John Chr. Elden er advokat for Mohyeldeen Mohammad. Elden opplyser i en sms til Dagbladet at «det ser ut som hans klient slåss med vesten mot regimet i Syria».

- Men så lenge dette ikke er en straffesak, legger jeg meg ikke opp i det, skriver Elden om bildet på Facebook.

Per Sandberg frykter at våpen-poseringen skaper utrygghet og ødelegger for alle.

- Det er provoserende for hele den norske befolkningen, og jeg håper det er det også for norske muslimer, sier Sandberg til Dagbladet.

Bildet ble lagt ut på fredag, omtrent samtidig som lederen av Profetens Ummah, der Mohyeldeen Mohammad også er medlem, gikk ut i Dagbladet og hyllet terroraksjonen i Algerie.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer