Dette sa Mette-Marit om fortida, ord for ord

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Så har jeg lyst til å ta opp en ting til, og jeg har lyst til å snakke litt om fortida mi. Jeg har med meg en liten huskelapp, for det er så viktig at jeg får med meg alt det jeg har lyst til å si.

- Siden det ble kjent at jeg var kjæreste med kronprinsen, så har det vært en del rykter om min fortid. Vi har vært så ærlige som vi har kunnet i hele denne prosessen, og det er grunnen til at kronprinsen gikk ut og snakket om det som har vært vanskelig i intervjuet med Terje Svabø i fjor vår.

- Mitt ungdomsopprør har fortonet seg ganske mye sterkere enn mange andres, tror jeg. For meg på den tida så var det viktig å leve på tvers av det som var akseptert. Det har også ført til at jeg har levd ganske utsvevende. Jeg var i et miljø hvor det ble testa og vi gikk ut over grenser

- Det har vært en veldig dyrekjøpt erfaring for meg, som det har tatt lang tid å bearbeide. Og slik at det ikke skal være noe tvil om hvor jeg står i dag, så vil jeg også si at jeg benytter denne anledningen til å ta avstand fra narkotika. Jeg vet at dette har vært veldig vanskelig for veldig mange, og det er jeg veldig lei meg for. Det har vært veldig vondt for meg i denne perioden, men jeg kan dessverre ikke ta de valgene på nytt, uansett hvor mye jeg skulle ønske jeg kunne det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer