Dette skiltet skaper sjokk og vantro i USA

Sammenligner Obama med massedrapsmann.

PROVOSERENDE: Naboer omtaler dette skiltet som «støtende». - En teknikk for å få oppmerksomhet om en sak, sier mannen bak. Foto: Joe Jaszewski / Idaho Statesman
PROVOSERENDE: Naboer omtaler dette skiltet som «støtende». - En teknikk for å få oppmerksomhet om en sak, sier mannen bak. Foto: Joe Jaszewski / Idaho Statesman Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dette elektroniske skiltet henger over en hovedvei i byen Caldwell i den amerikanske delstaten Idaho, med et budskap det er vanskelig å ta feil av. Et bilde av kino-massedrapsmannen James Holmes, som drepte 12 mennesker i Colorado under premieren til batman-filmen «The Dark Knight Rises», ved siden av et bilde av president Obama.

- Støtende Rundt det første bildet står det skrevet: «Drepte 12 i en kinosal med automatrifle - alle mister fatninga». Rundt det andre, «Dreper tusener med utenrikspolitikk - vinner Nobels fredspris». Sammenligningen mellom massedrapsmannen og presidenten - der Obama kommer dårlig ut - har skapt harme i USA.

Naboer har beskrevet skiltet som «støtende», og sier det går «langt over streken».

- Jeg bryr meg ikke om du er demokrat eller republikener, skiltet er hinsides dårlig smak, sier en nabo til The Idaho Statesman.

- Unge gutter drept i Afghanistan En av mennene bak skiltet heter Maurice Clements, og forklarer at skiltet er forsøk på å få oppmerksomhet om det han hevder er løftebrudd fra presidenten. Han mener amerikanske tap i Afghanistan får altfor lite oppmerksomhet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer