SKRUTREKKER MELLOM ØYNENE: Den polske 25-åringen kan prise seg lykkelig over å være i live etter at han falt med ansiktet først mot en skrutrekker som lå i hagen hans. Foto: Caters News/Bulls Press
SKRUTREKKER MELLOM ØYNENE: Den polske 25-åringen kan prise seg lykkelig over å være i live etter at han falt med ansiktet først mot en skrutrekker som lå i hagen hans. Foto: Caters News/Bulls PressVis mer

Dette skjedde da han snublet i hagen

Den polske 25-åringen tok seg en beroligende røyk før han ba om å bli kjørt til sykehuset.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den 25 år gamle polakken, som ønsker å være anonym, gjorde hagearbeid da han snublet og falt med ansiktet først mot skrutrekkeren som lå på bakken, skriver Mail online.

- Jeg kan ikke huske hva som skjedde den dagen. På et tidspunkt snublet jeg og falt mens jeg jobbet i hagen min, sier han.

Han falt med så stor kraft at skrutrekkeren boret seg fem centimeter inn i skallen hans.

Flaks Og han hadde flaks i uflaks. Skrutrekkeren var farlig nær å penetrere hjernen hans.

25-åringen merket straks at han hadde fått en underlig gjenstand i nærheten av øynene, og fikk litt av et sjokk da han gikk bort til bilen og så seg i speilet.

Tok seg en røyk Mannen valgte å røyke en sigarett før han kontaktet naboen sin og ba om å bli kjørt til sykehuset.

- Jeg hadde vondt i handa og merket dette rare nær øynene mine. Derfor gikk jeg til bilen for å se meg i speilet. Jeg ble sjokkert, og tok en røyk for å roe meg ned før jeg gikk til naboen for hjelp, sier 25-åringen.

Det tok kirurgene ved sykehuset i Bialystok tre timer å operere ut skrutrekkeren.

Den unge polakken kommer til å bli helt frisk igjen etter ulykken som var nær ved å ta livet av ham.