Dette skjedde før flyet forsvant

23 minutter etter at flyet tok av i Sharm el-Sheikh, forsvant det fra radaren.

SKAL HA KRASJET:  Kogalymavia #7K968 forsvant over Sinaihaløya i natt i et øde fjellområde. Bildet viser flyruta og hvor flyet forsvant. Foto: Flightradar 24
SKAL HA KRASJET: Kogalymavia #7K968 forsvant over Sinaihaløya i natt i et øde fjellområde. Bildet viser flyruta og hvor flyet forsvant. Foto: Flightradar 24Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Et russisk passasjerfly med 224 personer om bord forsvant i dag tidlig på Sinaihalvøya i Egypt. Flyet var på vei til St. Petersburg i Russland, men mistet kontakten med flytårnene 23 minutter etter avgang.

Slik skjedde det 04.49 norsk tid: Flyet tok av fra Sharm el-Sheikh, sør på Sinaihalvøya

05:13 norsk tid: Flyet forsvant fra flyradaren nær Nekhel, midt på Sinaihalvøya

Like før klokka 10 norsk tid: Flyet blir meldt funnet. Personer på stedet sier at flyet er fullstendig knust, og kilder sier til Reuters at alle passasjerer er antatt omkomne. Dette er imidlertid ikke bekreftet fra offisielt hold.

6000 fot per minutt Ifølge Flightradar24 mistet flyet høyde i 6000 fot per minutt, før det forsvant nær Nekhel.

Det klatret opp til 33 500 fot, før det gikk ned til 29 925 fot og 28 375 fot, mens hastigheten sank fra 402 knop til 184 knop og 93 knop.

Det er foreløpig uklart hvorfor flyet mistet kontakten og forsvant fra radaren.

207 voksne, 17 barn Det var 200 voksne passasjerer, 17 barn og sju ansatte om bord på flyet, ifølge russiske medier.

Dette skjedde før flyet forsvant

Egyptiske luftfartsmyndigheter meldte i dag tidlig at de hadde kontakt med flyet og at alt var bra, men like etterpå gikk den egyptiske statsministeren Sherif Ismail Mohamed ut og meldte at flyet hadde styrtet. De har etablert et kriseteam for å håndtere situasjonen.

Få siste nytt om forsvinningen her.