Dette skjedde før ulykken

De to mennene som ble meldt savnet etter vannscooterulykke skulle bare fylle bensin. Hva som har skjedd på veien er et mysterium.

OMKOM: Politiet bekrefter at to personer er funnet omkommet i sjøen mellom Hvaler og Fredrikstad. Video: Nyhetstips.no. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

De to mennene i 30-åra fra Sarpsborg som ble meldt savnet, er sannsynligvis omkommet. Det meldte politiet tidligere i dag.

Det var etter en vannscooterulykke ved Øyenkilen i Fredrikstad at de ble meldt savnet på fredag. De skulle i utgangspunktet på en hyttetur på Hvaler.

Nå forteller nestleder i foreningen Østfold Søkergruppe, Håkon Alexander Grøttum, om hva som skjedde før ulykken. Han var en nær venn av deltakere på hytteturen, men han kjente ikke de omkomne personlig.

Det var Fredriksstad Blad som omtalte saken først.

- Jeg ble oppringt av en venn på hytteturen med disse som var meldt savnet. Da hadde de blant annet vært på hyttetur og grillet, sier Grøttum til Dagbladet.

Skulle fylle bensin

De var fire venner som var på hyttetur, og før ulykken hadde de vært ute på en båttur i en 16 fot aluminiumsbåt og vannscooteren.

Han forteller videre at båten og vannscooteren skilte lag da de to mennene skulle fylle bensin på vannscooteren.

Etter det vet vi ikke hva som har skjedd med de to mennene. Grøttum sier at de ble sist sett på baksiden av Øyenkilen, men ble funnet livløse på framsiden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer