Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Dette skjedde i natt

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til tirsdag 2. januar.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En alvorlig skadd i eksplosjon i Sverige

En person ble sendt til sykehus med alvorlige skader etter en eksplosjon i en leilighet i Helsingborg i Sverige. Eksplosjonen skjedde i en boligblokk og førte til store materielle skader. Det er ikke klart hva som har eksplodert.

Zucca-assist da Rangers sikret seier

Mats Zuccarello og New York Rangers måtte ut i forlengning mot Buffalo Sabres i NHLs årlige «Winter Classic». Rangers ledet 2–0 etter første periode, men Buffalo Sabres reduserte i andre periode og utlignet i tredje. Zuccas assist kom da Miller avgjorde i forlengingen.

Ryggende tog satte støkk i stockholmere

Flere varslet politiet etter at en lyd som lignet en flyalarm kunne høres i Stockholm sentrum ved 23.30-tiden mandag. Ved 1-tiden opplyste den offisielle informasjonssiden Krisinformation.se at lyden kom fra et tog som rygget mot Stockholms sentralstasjon.

Kommentator tror ikke Giske trekker seg

Adresseavisens politiske redaktør Tone Sofie Aglen tror ikke Trond Giske kommer til å trekke seg som Aps nestleder. Hun mener Facebook-meldingen han la ut mandag, hvor han skriver at det har kommet grunnløse påstander mot han, tyder på dette.

514 tamrein påkjørt av tog i 2017

I fjor ble 514 tamrein påkjørt av toget. Det er det høyeste tallet siden 2010, da drøyt 600 rein ble påkjør, skriver NRK. Kostnaden for de påkjørte dyrene i 2017 er på over fem millioner kroner. skal det bygges flere gjerder langs sporet, i første omgang mellom Mosjøen og Kvalfors.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!