Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Dette skjedde i natt

Dette er de viktigste nyhetene fra i natt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ruud tapte jevn kvartfinale

Casper Ruud tapte kvartfinalen i Challenger-turneringen i Ny-Caledonia etter en jevn kamp mot Gleb Sakharov. Franskmannen vant første sett 6–7 etter tiebreak, før han tok seg videre til semifinalen med 6–4 i andre sett.

Leter etter savnet basehopper i Eide

En omfattende leteaksjon er iverksatt etter en basehopper som er savnet i området rundt fjellet Sør-Tussen i Eide kommune i Møre og Romsdal. Den savnede er en mann i 20-årene. Siste livstegn er en tekstmelding han sendte til en kamerat fra toppen av fjellet. Fire hundeekvipasjer søkte etter mannen gjennom natten, mens redningshelikopter og øvrig bakkemannskap ble kalt tilbake.

Bil påtent i Oslo

Rett over midnatt meldte Oslo politidistrikt at nødetatene var på vei til Borggata der en bil sto i full fyr. Ilden ble raskt slukket, men bilen var utbrent. Politiet søkte i natt etter en person som skal ha tent på bilen og løpt fra stedet. Ingen er pågrepet, men politiet har gode beskrivelser av personen fra øyevitner.

Trump avvikler valgfuskkommisjon

Donald Trump har utstedt en presidentordre om å oppløse valgfuskkommisjonen han selv oppnevnte i fjor. Han begrunner avgjørelsen med at en rekke delstater har nektet å overlevere opplysninger om velgerne til kommisjonen.

Perus forsvarsminister går av

Perus forsvarsminister Diego Nieto valgte onsdag å gå av. Han skal være uenig med president Pedro Pablo Kuczynski om benådingen av ekspresident Alberto Fujimori. Forsvarsministeren er den andre ministeren som trekker seg etter at Fujimori, som har sonet en dom for menneskerettighetsbrudd og drap, ble benådet.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!