Dette skjer når du kler opp guttungen (1) som en sebra i dyrehagen

Her glefser løvinnen Kya (6) etter et festmåltid.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Lille Jack (13 mnd) må sies å være en stor tøffing. Da han var på besøk i dyrehagen i Portland i den amerikanske delstaten Oregon viste han ingen frykt i møte med et av verdens mektigste rovdyr.

Ikke nok med at han slappet av, pekte og ropte «kitty» etter løvinnen Kya, han stilte også i en sebrastripete genser.

Videoen av møtet mellom lille Jack og løvinnen Kya går nå verden rundt. Kya er vanligvis kjent for å være doven og lat, men har denne gangen ingen planer om å la det bli med litt vanlig kattepusing, hun prøver nemlig forgjeves å spise den lille guttungen.

Forgjeves, for det var selvfølgelig aldri noen fare. Mellom løvinnen og det hun trodde var et byttedyr, er det en solid glassvegg.

Nøt opplevelsen - Det var merkelig, løvinnen var veldig interessert i Jack. Det samme var forøvrig krokodillen, forteller Heather, mora til Jack, til Dagbladet.

I videoen, som du kan se øverst i denne saken, leker Jack fredelig mens løvinnen prøver å spise ham. Heather forteller at ettåringen aldri ble redd i møtet med det sultne rovdyret.

- Etter at vi sluttet å filme reiste Jack seg opp, pekte på løvinnen og sa «kitty» flere ganger. Det så ut som han nøt opplevelsen av å se løvinnen på nært hold, forteller Heather.

Mindre katt hjemme Det er ikke bare løver Jack er glad i, hjemme har han både en hund og en katt - i mindre størrelse.

- Han elsker dyr og leker alltid med hunden og katten sin hjemme. Besøket på zooen var også noe han satte veldig stor pris på, sier Heather.