Dette skjer når du tenner på alt fyrverkeriet på en gang

Kortvarig glede etter fyrverkeritabbe.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): USA feiret uavhengighetserklæringen av 1776 i går, som de gjør hver eneste 4. juli. Og som vanlig når man feirer store nasjonale bevigenheter var det selvsagt fyrverkeri.

I San Diego i den amerikanske delstaten California gikk imidlertid ikke fyrverkeriet helt som planlagt, melder Los Angeles Times.

Fyrverkeriet skulle egentlig starte klokka 21, men fem minutter før tida lyste plutselig himmelen opp i et spektakulært fyrverkerishow garantert ingen har sett før.

Problemet var bare at showet kun varte i 15 sekunder, ikke de 18 minuttene nærmere en halv million mennesker hadde gledet seg til.

Alt eksploderte Det som skjedde var at rett før showet skulle begynne, ble det sendt ut et signal til de fem lekterne med fyrverkeri, som skulle sette timingen for hele fyrverkerishowet. Akkurat hva som gikk galt, vet ennå ikke arrangøren, men signalet som ble sendt ut førte til at absolutt alt fyrverkeriet gikk i lufta på en gang.

Ifølge Havnevesenet i San diego, som står bak arrangementet, skal San Diegos 4. juli-fyrverkeri være blant USAs største og mest spektakulære. Det kan vi ikke være uenig i etter å ha sett videoen øverst i denne saken.

- The Garden State Fireworks, selskapet som sto for fyrverkeriet, vil etterforske hvorfor alt fyrverkeriet eksploderte på en gang. Vi beklager at showet ble så kort og for de tekniske utfordringene vi opplevde, skriver Havnevesenet på arrangementets nettsider.

Fant det positive Flere tilskuere ble bekymret da de hørte de voldsomme eksplosjonene av alt fyrverkeriet som eksploderte på en gang, men heldigvis er det alltid noen som klarer å finne det positive, selv om mange ble skuffet.

- Det beste med Big Bay Boom-feilen er at ALLE har gått rundt og lurt på hva som egentlig vil skje hvis man tenner på alt fyrverkeriet samtidig, twitret en San Diego-mann da tabben ble kjent.

Hvis du har lurt på det samme, kan du se videoen øverst i denne saken.