Dette skjer når du tenner på alt fyrverkeriet på en gang

Kortvarig glede etter fyrverkeritabbe.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): USA feiret uavhengighetserklæringen av 1776 i går, som de gjør hver eneste 4. juli. Og som vanlig når man feirer store nasjonale bevigenheter var det selvsagt fyrverkeri.

I San Diego i den amerikanske delstaten California gikk imidlertid ikke fyrverkeriet helt som planlagt, melder Los Angeles Times.

Fyrverkeriet skulle egentlig starte klokka 21, men fem minutter før tida lyste plutselig himmelen opp i et spektakulært fyrverkerishow garantert ingen har sett før.

Problemet var bare at showet kun varte i 15 sekunder, ikke de 18 minuttene nærmere en halv million mennesker hadde gledet seg til.

Alt eksploderte Det som skjedde var at rett før showet skulle begynne, ble det sendt ut et signal til de fem lekterne med fyrverkeri, som skulle sette timingen for hele fyrverkerishowet. Akkurat hva som gikk galt, vet ennå ikke arrangøren, men signalet som ble sendt ut førte til at absolutt alt fyrverkeriet gikk i lufta på en gang.

Ifølge Havnevesenet i San diego, som står bak arrangementet, skal San Diegos 4. juli-fyrverkeri være blant USAs største og mest spektakulære. Det kan vi ikke være uenig i etter å ha sett videoen øverst i denne saken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer