Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Dette spøkelsesskipet dukker opp etter orkaner

Men ekspertene vet ikke hva slags skip det er.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Livet er fullt av små mysterier. På stranda i Fort Morgan, Alabama kan man i disse dager skue et av disse mysteriene.

Etter kraftige orkaner, denne gang orkanen «Isaac», dukker nemlig dette skipet opp på stranda. Skipet sies å være i overraskende god stand og dukker opp i dagslyset når kraftige orkaner forandrer landskapet i området.

Skipsvraket er ifølge Wear TV litt over 40 meter langt og er blitt en turistattraksjon nå som det igjen ligger til fritt skue.

- Jeg så det på Facebook, og venninna mi dro meg ut av senga og sa at vi skulle dra. Så snart vi kom hit, ble jeg overrasket over at det var hit vi skulle og tenkte: «Oj, er dette virkelig ekte?» Man ser ting på Facebook, og det er ikke alt der som er sant, sier Billy Zantop til TV-kanalen.

Til tross for at skipet dukker opp fra tid til annen etter kraftige orkaner, er det ingen som har klart å finne ut av hva slags skip det er.

Ekspertene er nemlig splittet. Noen sier det er et skip fra borgerkrigen, andre mener det ble brukt til å smugle alkohol under forbudstida.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media