Dette stedet får 13 minus - men ellers lar Kong Vinter vente på seg

Vi har en varmluftsfront i vente.

13 MINUS:  Reinskilling på vidda. Bildet er 26 år gammelt og tatt på Finnmarksvidda ved Karasjok. tettstedet kan de neste dagene vente seg ned i 13 minusgrader. 
Foto: NTB / SCANPIX / Bjørn Owe Holmberg.
13 MINUS: Reinskilling på vidda. Bildet er 26 år gammelt og tatt på Finnmarksvidda ved Karasjok. tettstedet kan de neste dagene vente seg ned i 13 minusgrader. Foto: NTB / SCANPIX / Bjørn Owe Holmberg. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Sjekk været på DB.no

(Dagbladet): Det er stor fare for at første luke i julekalenderes åpnes uten at det ligger snø på bakken i deler av landet. Mildvær, regn og opphold vil være hovedingrediensen værbildet i Oslo med temperaturer på mellom én og fire grader, ifølge 10-dagersvarselet til Yr.no. Det er også ventet nattefrost. 

Varselet, som onsdag strekker seg til 28. november, gir varierte temperaturer mellom nord og sør. I Karasjok i Finnmark meldes det fredag 13 minusgrader, samtidig som store det blir mildvær i store deler av landet i helga. 

Varmluftsfront i sør - Den østlige vinden som har gitt gråvær vil dreie. Det blir opphold og litt sol i hovedstaden de neste dagene. I helga kan vi vente en varmluftsfront som kommer sørfra, som vil gi varmere temperaturer over det meste av Sør-Norge sør for Stadt og Dovre, forteller vakthavende meteorolog Aurora Stenmark til Dagbladet. Også nord for Stadt og Dovre vil mildere forhold merkes, men i noe mindre grad. Over helga vil fronten avta og vi vil før kjøligere temperaturer, helt ned mot nullpunktet sør i landet på dagtid, men det blir ikke veldig mye kaldere enn det har vært den siste tiden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer