Dette synet møtte Heidis mor, da hun skulle besøke graven til sin avdøde ektemann

- Fikk sjokk da jeg så det. 

JORD OG ISOLASJON: Slik så graven til faren til Heidi Gjenga ut i starten av november: - Det er mye plass rundt. Likevel skyldte de på plassmangel, forteller datteren. Foto: Privat
JORD OG ISOLASJON: Slik så graven til faren til Heidi Gjenga ut i starten av november: - Det er mye plass rundt. Likevel skyldte de på plassmangel, forteller datteren. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Heidi Gjenga på Finnsnes i Troms har sendt skriftlig klage til Tranøy kommune og kirkevergen etter at farens grav på Reindalen kirkegård ble nedlesset av jord i forbindelse med klargjøring av en annen grav, skriver Nordlys, som først omtalte saken (krever innlogging).

- 3. november kom mamma på kirkegården og skulle sjekke at alt så fint ut. Hun pleier å være der ofte for å stelle med blomster og sette ned lys. Da hun kommer fram er det en stor jordhaug over graven, med store isolasjonsmatter oppå. Hun ble så satt ut at hun satte seg i bilen og måtte tenke: 'Hva har skjedd?'. Så gikk hun tilbake for å se på det en gang til. Etter det ringte hun meg, forteller Gjenga til Dagbladet.

- Fikk sjokk

Datteren dro for å se på gravstedet like etter. Samme dag tok hun kontakt med kommunen.

- De beklaget. De holdt på å klargjøre en ny grav ved siden av pappas. Jeg hadde vært der med mannen min dagen i forveien, og da var alt som det skulle være. Da mamma kom var det voldsomme mengder jord, og selv om hun fortalte meg hva hun hadde sett, fikk jeg nesten sjokk da jeg så det selv. Det er ikke bra.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer