Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Dette tåler LO, sier Yngve

- Hvem Sponsor Service får penger av, vet ikke jeg. Jeg skjønner bare ikke hva Aker RGI og Kjell Inge Røkke har med mitt opphold her i Ramsau å gjøre, sier Yngve Hågensen til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var en irritert LO-sjef Dagbladet fikk på telefon fra Ramsau i går kveld. Han har nettopp avsluttet en middag sammen med en mindre delegasjon nordmenn. Vertskap var nettopp Sponsor Service-direktør Terje Bogen.

- Jeg legger ikke skjul på at jeg er gjest hos Sponsor Service. Det er sjelden jeg tar imot invitasjoner, men denne gang takket jeg ja.

- Jeg er her på min fritid og turen kolliderer derfor ikke med mitt arbeide. Jeg får dekket en del av utgiftene, men noe betaler jeg sjæl. Hvor mye det er jeg må ut med, får jeg se når jeg reiser, sier han.

På spørsmål om han ikke kjenner til at Aker RGI betaler turen hans, svarer Hågensen:

- Det vet jeg ikke. Men jeg skjønner ikke at det kommer inn i bildet heller. - Du er ikke redd for at LO-medlemmer og andre som får pålegg om å vise moderasjon i lønnsoppgjør, vil reagere negativt på at selveste LO-sjefen er på sponsetur? En sjef som tidligere har utttalt seg negativt om ukultur og gylne fallskjermer?

- Nei, det tror jeg ikke. Dette tåler LO, og dette tåler jeg. Mandag morgen klokka 07.30 er jeg på jobb, avslutter Hågensen.