Dette trekantdramaet utspilte seg for åpen gate i Brasil

Det trodde iallfall verdens største avis ...

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Nettet flommer over av videoer som tar oss med inn i de mest intime øyeblikkene til andre mennesker. Men noen ganger blir det hele litt vel intimt, og litt vel sensasjonelt.

Som i videoen du kan se øverst i denne saken. Den blir filmet på gata i Sao Paulo, og viser et ektepar i full krangel på en balkong.

Tilsynelatende har fruen i huset vært mannen utro, for ved siden av de to dingler en tredje mann ut av soveromsvinduet, tydeligvis tatt på fersk gjerning i rømningsforsøket.

- Falskt, falskt, falskt Nede på gaten hoier og skriker elleville forbipasserende i glede over hverdagsdramaet de får overvære. Til og med en brannbil er på plass for å hjelpe den stakkars mannen som dingler ut av vinduet mens hans elskerinnes ektemann skjeller ham ut.

Slik kan man iallfall tolke videoen, hvis man legger godvilja til. Og det var kanskje det tabloiden Daily Mail, verdens største nettavis, gjorde da de slo saken opp.

Videoen er blitt spredt vilt siden den ble lastet opp på nettet, og får nok en ny giv nå som Daily Mail har delt den med sine 105 millioner lesere.

Men videoen og hendelsen i seg selv er nok langt mer regissert enn hva man skulle ønske seg. Det første hintet om at dette er en regissert video er at den stammer fra Sao Paulo.

TV-stunt? I den byen har det gått sport i å lage gateteater som lurer folk til å tro at noe helt spesielt skjer. Og det pleier ofte å bli virale hiter ut av videoene. Som da en «forsmådd kone» gikk løs på bilen til den utro ektemannen sin på gata i storbyen i fjor.

Da var det et reklamestunt for en ny TV-serie. Flere nettbrukere spekulerer på om det er tilfellet nå også.

Et annet hint om at dette ikke har skjedd på ekte er at ingen lokale medier har omtalt saken. Eneste omtale den har fått er av Daily Mail og Daily Star.

Flere hint: Brannbilen var allerede på plass og kanskje det største: I stedet for å flykte på konvensjonelt vis har den avslørte elskeren tatt seg tid til å knytte skittentøyet sammen til et tau.

Hva tror du? Se videoen og døm selv.