Dette vannvittige arrangementet er godkjent

- Det ble for mye styr å arrangere det i Karl Johan.

FRA SLOTTET TIL SAGENE: Først søkte initiativtakerne bak å legge ut Norges lengste vannsklie i Oslo, om å rulle den ut fra Slottet og den Karl Johan. Det ble for vanskelig. Nå skal den 300 meter lange sklia legges ut i Treschows gate på Sagene. Foto: Morten Brøndmo
FRA SLOTTET TIL SAGENE: Først søkte initiativtakerne bak å legge ut Norges lengste vannsklie i Oslo, om å rulle den ut fra Slottet og den Karl Johan. Det ble for vanskelig. Nå skal den 300 meter lange sklia legges ut i Treschows gate på Sagene. Foto: Morten Brøndmo Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Kongen kommer til å like dette. Jeg skal personlig se til at han får en egen oppblåsbar badeleke å skli på hvis han vil bli med, sa Erik Holm i juli i fjor, etter å ha lagt fram en ambisiøs plan om å rulle ut Norges lengste vannsklie fra Slottet og ned Karl Johans gate.

Nå er vannsklia godkjent av Bymiljøetaten, men den «vanvittige» sklia skal ikke legges ut foran Slottet og i kongens og gardens åsyn. Det ble for vanskelig.

300 meter på Sagene Nå skal Norges lengste vannsklie legges ut i Treschows gate på Sagene i Oslo. 300 meter med plast i to felt skal legges ut. En av initiativtakerne, Morten Brøndmo, lover mye fest og moro.

- Det er et veldig fint område der oppe, og her vil det også bli mer fart. Det var så mye styr å få det til i Karl Johans gate, at det ikke gikk. Det var også masse styr å få det til i Treschows gate, sier Brøndmo, som selv har gått til innkjøp av den enorme vannsklia.

Enorm interesse På Facebook-arrangementet er det 45 000 personer som har meldt sin ankomst. Brøndmo forteller at 90 000 har meldt sin interesse og at 2,4 millioner Facebook-brukere har sett arrangementet.

Den enorme interessen mener Brøndmo det er mulig å takle.

- Vi kan dimensjonere skliebruken til hvor mange som har lyst til å komme, sier Brøndmo.

Ikke skuffa Brøndmo sier at de ikke er skuffa over at sklia ikke blir lagt ut fra kongens oppkjørsel.

- Nå har vi fått til dette arrangementet på Sagene og Bymiljøetaten og andre instanser har godkjent. Nå skal vi gjennomføre et bra arrangement, sier Brøndmo, som sier det vil bli booket artister.

- Vi skal lage en vannfestival. Det blir mye gøy og moro, sier han.

- Blir det alkoholservering, eller er dette et familiearrangement?

- Det er noe vi ser på nå, og vi har tatt noen beslutning, sier Brøndmo.

- Vi fikk alt bekreftet fra kommunen, politiet og brannvesenet i forrige uke. Det er litt småsykt at det lar seg gjøre, sier initiativtaker Erik Holm til Osloby.no.

I KONGENS ÅSYN: Det ble for vanskelig å gjennomføre dette. Fotomontasje: Erik Holm
I KONGENS ÅSYN: Det ble for vanskelig å gjennomføre dette. Fotomontasje: Erik Holm Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer