Dette vannvittige arrangementet er godkjent

- Det ble for mye styr å arrangere det i Karl Johan.

FRA SLOTTET TIL SAGENE: Først søkte initiativtakerne bak å legge ut Norges lengste vannsklie i Oslo, om å rulle den ut fra Slottet og den Karl Johan. Det ble for vanskelig. Nå skal den 300 meter lange sklia legges ut i Treschows gate på Sagene. Foto: Morten Brøndmo
FRA SLOTTET TIL SAGENE: Først søkte initiativtakerne bak å legge ut Norges lengste vannsklie i Oslo, om å rulle den ut fra Slottet og den Karl Johan. Det ble for vanskelig. Nå skal den 300 meter lange sklia legges ut i Treschows gate på Sagene. Foto: Morten Brøndmo Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Kongen kommer til å like dette. Jeg skal personlig se til at han får en egen oppblåsbar badeleke å skli på hvis han vil bli med, sa Erik Holm i juli i fjor, etter å ha lagt fram en ambisiøs plan om å rulle ut Norges lengste vannsklie fra Slottet og ned Karl Johans gate.

Nå er vannsklia godkjent av Bymiljøetaten, men den «vanvittige» sklia skal ikke legges ut foran Slottet og i kongens og gardens åsyn. Det ble for vanskelig.

300 meter på Sagene Nå skal Norges lengste vannsklie legges ut i Treschows gate på Sagene i Oslo. 300 meter med plast i to felt skal legges ut. En av initiativtakerne, Morten Brøndmo, lover mye fest og moro.

- Det er et veldig fint område der oppe, og her vil det også bli mer fart. Det var så mye styr å få det til i Karl Johans gate, at det ikke gikk. Det var også masse styr å få det til i Treschows gate, sier Brøndmo, som selv har gått til innkjøp av den enorme vannsklia.

Enorm interesse På Facebook-arrangementet er det 45 000 personer som har meldt sin ankomst. Brøndmo forteller at 90 000 har meldt sin interesse og at 2,4 millioner Facebook-brukere har sett arrangementet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer