- Dette var første og siste gang

Farlig last skapte kø i alle retninger.

HELDIGVIS GIKK DET BRA: Og mopedisten bedyret overfor politiet at dette var første og siste gang han kjørte med farlig last på mopeden. Leserfoto: Christian Holgersen
HELDIGVIS GIKK DET BRA: Og mopedisten bedyret overfor politiet at dette var første og siste gang han kjørte med farlig last på mopeden. Leserfoto: Christian Holgersen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Her kunne det gått riktig galt i alle retninger. Ved halv titiden i dag tidlig, sørget denne føreren for at trafikken hopet seg opp i alle retninger på riksvei 44 mellom Mariero og Hinna i Stavanger.

Dagbladet.nos tipser forteller at han og broren kjørte bak den fullpakkede mopeden. Med et surfebrett som gikk tvers over kjørebanen og over den gule stripa utgjorde han en stor fare for trafikken.- Vi kjørte etter ham på riksvei 44, og ringte politiet da vi så ham. De fikk registreringsnummeret og så ble jeg satt på vent. Politiet ringte tydeligvis til han som kjørte, for han svingte inn på en bussholdeplass og snakket i telefonen, sier Christian Holgersen til Dagbladet.no.

Politiet hadde ingen biler i området, men ifølge Holgersen var sjåføren framme og trengte ikke kjøre lenger.- Han hadde sagt til politiet at han så at det var dumt.

Politiet i Stavanger bekrefter hendelsen overfor Dagbladet.no.- Han ble oppringt av operasjonssentralen og bedyret at dette var første og siste gang, sier operasjonsleder Geir Gjesdal i Rogaland politidistrikt til Dagbladet.no.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer