Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Dette var ikke slutten på flyvisa

Charterfly med for mye drivstoff måtte også mellomlande i Lisboa, ifølge passasjer.

 OMVEI:  For å brenne av det overflødige drivstoffet, sirklet piloten rundt Bodø. Han valgte denne ruta. Skjermdump: Flightradar24
OMVEI: For å brenne av det overflødige drivstoffet, sirklet piloten rundt Bodø. Han valgte denne ruta. Skjermdump: Flightradar24 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Et Thomas Cook-fly som i går ettermiddag gikk mellom Bodø og Gran Canaria ble snaue tre timer forsinket etter en noe spesiell hendelse.

Før avgang på Bodø lufthavn hadde nemlig flyet fått for mye drivstoff, skriver Avisa Nordland.

Mellomlanding i Lisboa Dermed måtte flybesetningen opp i lufta og brenne av noe av det overflødige drivstoffet. Resultatet av sirklingen rundt bodøområdet ser du øverst.

I dag skriver samme avis at det ikke ble den siste overraskelsen for de Syden-sultne passasjerene til DK6733.

De viser til til passasjeren Roy White som sier at det også ble en mellomlanding i Lisboa.

Fornøyd med betjeningen Dette som følge av sterk motgående vind på vei til den egentlige destinasjonen, ifølge White.

- Da de tømte flyet for å ta av for å brenne av drivstoff i Bodø, viste det seg at de ikke fikk nok drivstoff for å nå fram til Gran Canaria. De valgte derfor å gå ned i Portugal for å tanke mer. Det var en kort stopp der, sier passasjeren til AN.

Dermed ble det nok en forsinkelse for White som kom fram til hotellrommet først klokka to om natta. Han berømmer likevel flyets bemanning for innsatsen.

- Vi fikk en gratis drikkenhet til middagen. Crewet mente også at passasjerene hadde vært enestående, alt tatt i betraktning, forteller han.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media