EN BØLLE: Edmond Aviv (62) sitter på et gatehjørne med skilt som proklamaerer at han er en bølle i South Euclid, Ohio. Foto: REUTERS/Aaron Josefczyk
EN BØLLE: Edmond Aviv (62) sitter på et gatehjørne med skilt som proklamaerer at han er en bølle i South Euclid, Ohio. Foto: REUTERS/Aaron JosefczykVis mer

Dette var straffen Edmon (62) fikk for å ha plaget naboens funksjonshemmede barn

«Jeg er en bølle».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet):  Den selverklærte bølla som er fotografert sittende på gatehjørneet i en forstad utenfor South Euclid, Ohio, er Ermond Aviv (62). 

Grunnen til at han sitter der, er at en dommer mente det var passende straff for å kalle naboen for en «apekatt-mamma». Ukvemsordene falt mens hun holdt sitt funksjonshemmede afro-amerikanske barn i armene. 62-åringen skal også ha smurt hundeavføring på naboens rullestol-rampe. 

Ifølge ABC News ble mannen dømt til å gå fem timer med skiltet, som bærer budskapet: «Jeg er en bølle. Jeg plager funksjonshemmede barn, og jeg er intolerant overfor dem som er annerledes enn meg selv. Mine handlinger gjenspeiler ikke det mangfoldige South Euclid-samfunnet jeg bor i.»

Ifølge The Northeast Ohio Media Group  skal Aviv ha plaget naboen i 15 år.

Rettsdokumentene vise at Aviv ikke motsatte seg anklagene om ordensforstyrrelse, melder ABC News