Dette vises av Waras hus i «Ways of Seeing»

Bildet øverst i artikkelen er alt som vises av Tor Mikkel Wara og Laila Bertheussens hus i teaterstykket «Ways of Seeing». Nå er kvinnene bak stykket siktet for å ha krenket privatlivets fred.

HUSET I STYKKET: Her er det som vises av Tor Mikkel Wara og Laila Bertheussens bolig i teaterstykket «Ways of Seeing». Nå er kvinnene bak stykket siktet for å ha krenket privatlivets fred.
HUSET I STYKKET: Her er det som vises av Tor Mikkel Wara og Laila Bertheussens bolig i teaterstykket «Ways of Seeing». Nå er kvinnene bak stykket siktet for å ha krenket privatlivets fred. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I kveld meldte VG at Pia Roll, Hanan Benammar og Sara Baban, kvinnene bak teaterstykket «Ways of Seeing» samt teatersjef Anne-Cecilie Sibue onsdag ble siktet for å ha krenket privatlivets fred.

Bakgrunnen er en anmeldelse fra den permitterte justisministeren Tor Mikkel Waras samboer Laila Bertheussen. Saken ble først henlagt av Oslo-politiet, men etter en klage fra Bertheussen sendte statsadvokaten saken tilbake til politiet og ba om etterforskning. Det endte altså med at de fire kvinnene som er ansvarlig for stykket er siktet.

Bertheussen ble på sin side torsdag siktet for å ha diktet opp en kriminell handling da politiet mener hun selv sto bak en bilbrann utenfor boligen. Det var den femte trusselepisoden utenfor boligen siden desember. Bertheussen selv sier via sin advokat John Christian Elden at hun er uskyldig.

Slik er scenen

Dagbladet kan i kveld for første gang vise for allmennheten nøyaktig hva teateret viser av Tor Mikkel Wara og Laila Bertheussens hus i forestillingen. Fram til nå er det bare sett av noen få hundre betalende tilskuere.

Scenen er utgangspunktet for både Bertheussens raseri mot teaterstykket og Erna Solbergs refs mot folkene bak, for å ha gjort det vanskeligere å være politiker i Norge.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer