«Dialog ekke koseprat!»

Abid Raja fortsetter kranglinga på Twitter.

GLAD I DEBATT: Abid Raja i rollen som ordstyrer under en av de omtalte debattene på Litteraturhuset, denne vedrørende kvinneundertrykking og tvangsekteskap. Nå stormer det rundt Raja etter at han opptrådte som om han var ordstyrer også i NRKs kulturnytt i går. Foto: Siv Johanne Seglem / Dagbladet
GLAD I DEBATT: Abid Raja i rollen som ordstyrer under en av de omtalte debattene på Litteraturhuset, denne vedrørende kvinneundertrykking og tvangsekteskap. Nå stormer det rundt Raja etter at han opptrådte som om han var ordstyrer også i NRKs kulturnytt i går. Foto: Siv Johanne Seglem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| Etter gårsdagens allerede famøse opptreden i kulturnytt på NRK P2, der Abid Raja ble bedt om å forlate studio, fortsetter Abid Raja kranglingen på mikrobloggtjenesten twitter.

Mange har reagert på Rajas høylytte overhøvling av debattmotstander Håkon Haugli (Ap), og det mange mener var manglende respekt for programleder Lilly Fritzman. På twitter slår Raja tilbake:

Bring it on! Dum, fæl, pinlig, frekk, klovn, pompøs...thats it? Klarer dere ikke bedre enn dette?, spør han i en melding fra i formiddag.

Dialog ekke koseprat! En som kaller dialogmøtene for freakshow, aldri vært på dialog, kaller de ekstremister - hvilken dialog?, spør han i en melding i ettermiddag.

Og - også muslimer skal kunne snakke om homofile - uten å hele tiden stå til rette som homohatere; alle muslimer ekke homofobe!, skriver Raja i sitt til nå siste Twitterinnlegg.

Følg Abid Rajas innlegg på Twitter her.

Dagbladet har ikke lykkes i å få kontakt med Abid Raja på telefon i dag.

- Ekstreme synspunkterBakgrunnen for gårsdagens debatt mellom Raja og Haugli, var Hauglis kritikk av Rajas dialogmøter på Grønland i Oslo. Haugli mener at Raja iscenesetter medlievennlige konfrontasjoner, og inviterer folk med ekstreme synspunkter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer