Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Dialog i gang med kuppregimet

Honduras avsatte president Manuel Zelaya sier han snakker med kuppregimet.

-I DIALOG:  Manuel Zelaya, som ble kastet ut av Honduras i juni, sier han har innledet samtaler med representanter for kuppregimet. Foto: AFP PHOTO/SCANPIX
-I DIALOG: Manuel Zelaya, som ble kastet ut av Honduras i juni, sier han har innledet samtaler med representanter for kuppregimet. Foto: AFP PHOTO/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||Honduras avsatte president Manuel Zelaya sier at han har innledet samtaler med representanter for kuppregimet.

- Jeg kan fortelle at dialogen har begynt, sa Zelaya torsdag til Radio Globo etter et møte med visebiskopen i Tegucigalpa, Juan José Piñeda.


Han sa også at han kvelden før hadde hatt et møte med en representant for kuppregimet til Roberto Micheletti, og at dette første skrittet i en dialogprosess hadde vært positivt, selv om det ikke var noen konkrete resultater.


Zelaya befinner seg innesperret i den brasilianske ambassaden etter at han tidligere i uka i all hemmelighet kom seg tilbake til landet, tre måneder etter at han ble styrtet og sendt i eksil.


Den avsatte presidenten har krevet å få snakke med Micheletti siden han kom tilbake, men uten å få svar.

Honduranske styrker omringer ambassaden, der Zelaya, medlemmer av hans familie, andre støttespillere og brasilianske diplomater sitter isolert.


I resten av byen var situasjonen tilnærmet normal igjen, etter at et nesten tre dager langt portforbud ble opphevet. Skolene, butikker og den internasjonale flyplassen åpnet igjen, og gatene var fulle av biler og travle mennesker.


(NTB)Honduras'' avsatte president Manuel Zelaya holder en improvisert pressekonferanse inne i den brasilianske ambassaden i Tegucigalpa. Foto: SCANPIX / Edgard Garrido / REUTERS

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media