Diamanttyveri i Cannes

Smykker og juveler verdt seks millioner kroner stjålet.

TYVERI: Diamantene ble stjålet fra Novotel i Cannes.  AFP PHOTO / ANNE-CHRISTINE POUJOULAT
TYVERI: Diamantene ble stjålet fra Novotel i Cannes. AFP PHOTO / ANNE-CHRISTINE POUJOULATVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Smykker og diamanter til en verdi av seks millioner kroner er meldt stjålet fra et hotellrom i Cannes, melder nyhetsbyrået Associated Press.
Nyheten kommer fra politiet i den franske byen.

Juvelene er av det sveitsiske merket Chopard, opplyser en politikilde anonymt til nyhetsbyrået Reuters. Sikkerhetsskapet diamantene ble stjålet fra ble revet ut av veggen, sier fransk politi.

Diamantene som ble stjålet, skulle lånes ut til filmstjerner på festivalen. Festivalledelsen opplyser at Gullpalmen er i sikkerhet, skriver NTB.

Den internasjonale filmfestivalen i Cannes er i full gang og tiltrekker seg både filmstjerner og kjendiser, men også kriminelle.
Skuespillerne Julianne Moore, Cindy Crawford og Cara Delevingne har smykket seg med Chopard på den røde løperen under festivalen, ifølge Sky News.

Hverken smykkeprodusenten Chopard eller hotellkjeden Novotel har ønsket å kommentere saken.

RØD LØPER: Modellen Cara Delevingne, i forkant av «Den store Gatsby»-premieren. HUn har på seg et Chopard-smykke, men det er ikke det samme som ble stjålet. Foto: STELLA PICTURES
RØD LØPER: Modellen Cara Delevingne, i forkant av «Den store Gatsby»-premieren. HUn har på seg et Chopard-smykke, men det er ikke det samme som ble stjålet. Foto: STELLA PICTURES Vis mer