Diana: - Sarah må passe på guttene

LONDON (NTB-Reuters): Prinsesse Dianas siste ord var en bønn om at søsteren skulle ta seg av hennes to gutter. Det sier Mohammed Al Fayed, faren til Dodi Al Fayed, som også døde i bilulykken i Paris i august.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Al Fayed insisterer i et intervju i avisen Daily Mirror i går på at han fikk meldingen om prinsessens siste ord direkte fra en sykepleier på sykehuset kort etter at hun døde. Tidligere er han blitt kritisert av hoffet for å ha hevdet at Diana snakket etter ulykken.

- Hennes siste ord slik jeg fikk dem referert fra sykepleieren, var: «Jeg vil at alle mine eiendeler i Dodis leilighet skal gis til min søster Sarah, inkludert smykker og klær, og vær så snill å be henne om å ta vare på guttene mine,» sier han i intervjuet.

Al Fayed sa også at Diana og Dodi var forlovet, noe som tidligere er blitt benektet fra hoffets side, og at han trodde ulykken ikke var noen tilfeldighet.

- Jeg tror det var folk som ikke likte at Dodi og Diana var sammen, sa han.

Han mener også at det er for enkelt å skylde på en beruset sjåfør, og hevder i intervjuet at mange i Frankrike kjører med promille og at det ikke nødvendigvis betyr at de er dårligere førere.

Al Fayed fløy rett til Paris da han hørte om ulykken og ankom sykehuset kort etter at Diana var erklært død. Han sier at en sykepleier kom bort til ham og fortalte ham hva hun hadde sagt. Hun skal ha dekket til navneskiltet sitt mens hun snakket.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer