Diana (18) ble banket på vei hjem av fem menn

- Trist at man ikke kan føle seg trygg på kveldstid.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Diana (18) og venninnene Yasmin (18) og Olivia Nathali (18) følte seg ikke det minste utrygge da de sto og ventet på siste bussen hjem på Jernbanetorget i Oslo natt til i dag.

Det var ingen andre i nærheten da fem unge menn i 20-åra kom bort til jentene og lurte på hva klokka var. Jentene beskriver mennene som berusede og litt aggressive.

- De spurte hva klokka var og da jeg bommet litt på tida og svarte feil ble de veldig sinte. De sa jeg var dum, ikke kunne noen ting, og plutselig angrep en av dem meg. Jeg ble livredd, forteller Diana.

En av mennene tok tak i det lange håret hennes og dyttet henne mot veggen på bussholdeplassen. Da venninne prøvde å hjelpe henne ble de dyttet bort. Etter en liten stund begynte også de fire andre mennene å slå og sparke Diana, som som prøvde å krype sammen i hjørnet av busskuret.

Sparket mot hodet - Jeg prøvde å holde hendene over hodet for å forsvare meg, men de sparket meg i hodet, nakken og ryggen. Det var fem menn mot meg. Jeg hadde med meg to vesker og husker at jeg tenkte at jeg ikke skulle slippe dem. Etter en stund besvimte jeg, forteller Diana.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer