- Diana drapstruet Camilla

Prinsesse Diana skal ha ringt inn drapstrusler til Charles elskerinne Camilla Parker Bowles en rekke ganger. Truslene kom sent om kvelden mens Camilla var alene i sitt hjem nær Highrove.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Truslene fant sted på slutten av 80-tallet, da Camillas forhold til Charles var på det heteste, skriver den respekterte kongelige portrettøren Penny Junor i boka 'Charles: Victim Or Villain'. Den uatoriserte biografien kommer ut i forbindelse med Charles' 50-års dag, og tar for seg store deler av kronprinsens liv. Junor har hatt tilgang til Charles' nærmeste venner, og intervjuet rundt 30 av dem.

Fortvilet Diana

Diana var så fortvilet over Charles' forhold til Parker Bowles, at hun ringte Camilla en rekke ganger og fortalte henne at hun hadde sendt noen for å drepe henne, hevder forfatteren. Mens Camilla satt alene på sitt gods, ble hun bedt om å se ut av vinduet for å få et glimt av morderen.

Forfatteren mener videre det var Dianas spaltethet, og ikke Charles' affærer, som ødela ekteskapet deres. Hun avslører også Charles' kamp for å få Dianas begravelse slik han selv og landet ønsket.

Forhold til livvakt

Junor skriver også om det omtalte forholdet mellom Diana og hennes livvakt Barry Mannakee. Da Mannakee døde i en bilulykke, skal prinsessen ha blitt så oppbrakt at hun skadet seg selv. Diana var på vei til filmfestivalen i Cannes da hun hørte om ulykken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer