- Diana elsket Charles hele livet

Ifølge nære venner av Diana var prinsessen dypt forelsket i Charles, selv etter skilsmissen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det kommer frem i en rekke intervjuer av prinsesse Dianas nære venner, som vises i en dokumentarfilm på Channel 4, «Di's Guys».

Ifølge vennene var kjærlighetsaffæren med James Hewitt, Oliver Hoare og James Gilbey forsøk på å gjøre Charles sjalu, skriver Sunday Mirror.

- Ville gjøre Charles sjalu


- Jeg er nødt til å fortelle at den eneste mannen prinsessen virkelig elsket var sin ektemann, sier Dianas tidligere privatsekretær Patrick Jephson. Han får støtte av Dianas astrolog, Penny Thornthon:

- Di elsket Charles hele livet.

Ifølge en av Dianas tidligere livvakter, Ken Wharfe, var Hewitt Dianas form for protest.

Hos Gilbey fikk hun råd, trygghet og kjærligheten Charles aldri ga henne.

Starter gransking

Michael Burgess, forventes å gå grundig til verks når han denne uka starter granskingen av omstendighetene omkring prinsesse Dianas død i Paris for seks år siden.

Han skal blant annet se nærmere på det faktum at Diana følte at noen ønsket livet av henne, og forsøke å finne ut hvorvidt noen kan ha kludret med bilen. Ifølge The Sunday Times vil han også reise ta stille spørsmål om hvorvidt sjåføren Henri Paul faktisk var beruset da han kjørte. Obdusentene får ikke toksologirapportene til å stemme.

Den siste tiden har det gått rykter om at Diana og Dodi al Fayed ventet barn da de ble drept, og at politiet fant narkotika i Dianas veske.

ULYKKELIG EKTESKAP: Dianas ekteskap med Charles ble aldri hva hun hadde håpet. Intervjuer med hennes nære venner avslører at hun aldri sluttet å elske prins Charles.