Diana hadde forhold til Kennedy jr

Nye hemmeligheter lekker ut.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er åtte år siden prinsesse Diana døde i en bilulykke sammen med kjæresten Dodi al Fayed. Men britene er fortsatt brennende interessert i prinsessens privatliv, og i dag skriver den engelske tabloiden The Sun at prinsesse Diana hadde et kort forhold til verdens mest ettertraktede ungkar John F. Kennedy jr midt på nittitallet.

De to superkjendisene skal umiddelbart ha blitt tiltrukket av hverandre da de møttes i New York i 1995. De tilbrakte natta sammen på New York Hotel, der John Johns berømte far, president John F. Kennedy, i sin tid hadde hemmelige møter med datidens mest ettertraktede kvinne, Marilyn Monroe.

Kennedy junior døde i en tragisk flyulykke bare noen år etter at Diana omkom. Sammen med kona Carolyn Bessette og Bessettes søster døde han da småflyet som de satt i, styrtet utenfor kennedyklanens familiested Martha\'s Vineyard i 1999.

Terningkast ti

Det er Dianas venninne Simone Simmons som avslører forholdet i boka «Diana. The Last Word» om prinsessen. Simmons går også ut med detaljer og forteller at Diana omtalte den berømte kennedyen som en fantastisk elsker og ga ham ti poeng av ti mulige, skriver Aftonbladet.

Møtet mellom de to kom i stand fordi John F. Kennedy ville ha prinsessen til å stille opp til intervju i bladet «George» der han var redaktør. På denne tida var Kennedy ennå ikke gift, og Diana var skilt fra prins Charles.

Diana fortalte om møtet til venninnen og sa at Kennedy både hadde sjarm og utseende. De to falt pladask for hverandre. Diana skal ha tenkt tanken på å fortsette forholdet med Kennedy - og til om med fundert på hvordan det hadde vært å være førstedame i Det hvite hus.

ETTERTRAKTET:</B> Prinsesse Diana er et ikon åtte år etter sin død. Fortsatt vekker detaljer om den avdøde prinsessens liv enorm interesse.
MEST SEXY:</B> John F. Kennedy ble kåret til verdens mest sexy mann. Som Diana døde også Kennedy i en tragisk ulykke sammen med kjæresten sin.