Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Diana kolliderte med hvit Fiat

PARIS (Dagbladet): Eiere av hvite Fiat Uno-er fra 1983 til 87 i Paris-regionen får nå besøk av det franske politiet. Etterforskerne vil finne bilen som kolliderte med Dianas Mercedes i Alma-tunnelen 31. august.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I går opplyste forskjellige kilder i Paris at politiet endelig har identifisert malingflekkene på Mercedesen.

Flekkene stammer fra høyre forpart på en hvit Fiat Uno produsert mellom 1983 og slutten av august 1987. Det er også svarte spor fra Unoens støtfanger på Mercedesen.

Tidligere hadde politiet funnet skår av Fiatens baklys i tunnelen. Nå er det helt klart at Mercedesen må ha hatt en lettere kollisjon med Fiaten som kanskje gjorde at sjåføren Henri Paul mistet kontrollen. Han hadde fra før altfor stor fart og dessuten 1,75 i promille.

Rekonstruksjon

Etterforskerne vil til bunns i saken. Enorm prestisje står på spill. Britiske medier har kritisert det franske politiet.

Den store rekonstruksjonen med paparazzifotografene og mer enn et dusin vitner har ennå ikke funnet sted. Det kan være fordi etterforskerne først vil finne Unoen. De har bestemt seg for å begynne å lete i Paris-regionen.

Hele Norges coronakart