Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Diana selger bryllupskjolen

LONDON (Dagbladet): Prins William har fått sin mor til å gi bort noen av sine kjoler. Diana selger dem på auksjoner hos Christie's og pengene går til gode formål. Bryllupskjolen gir hun til et London-museum.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Brudekjolen, lagd av Emanuel, vil Diana gi til Victoria og Albert-museet i London, hvor den vil bli stilt ut permanent sammen med andre kongelige klær

I tillegg til brudekjolen vil Diana selge 65 av sine mest kjente kjoler. Hun kommer ikke til å merke tapet, for fortsatt henger det flere hundre selskapskjoler og drakter i garderoben.

Det sies at det var prins William som ønsket å hjelpe andre ved å få moren til å selge.

- Du har så mange fine kjoler, hvorfor gir du dem ikke til veldedige formål, skal prinsen ha sagt.

Resultatet var at hun engasjerte det kjente auksjonshuset Christie's til å selge kjolene. Det skal skje i New York og Los Angeles.

Det er ventet at kjolene vil gi henne en inntekt på ti millioner kroner som skal fordeles mellom de organisasjonene hun verdsetter høyest, aidsorganisasjoner og kreftforeninger.