Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Diana skuffet USA-fiffen

LONDON (Dagbladet): Årets ball i New York ble en skuffelse. Byens sosietet hadde betalt i dyre dommer for å gå på ball med prinsesse Diana. Men ballets dronning forsvant før dansen startet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ballet arrangeres av moteinstituttet ved Metropolitan kunstmuseum. 3000 hadde betalt 830 kroner hver for å gå på ball, mens 900 gjester betalte 6500 kroner hver for å spise middag med prinsesse Diana, som forlot stedet etter maten.

Flere amerikanere uttaler seg svært negativt om Dianas oppførsel. Brenda Polan, som er moteredaktør i Daily Mail, antydet at Diana gikk fordi hun var redd for at kjolen skulle falle av under dansen.

Prinsesse Diana viste seg i en kjole lagd av den nye sjefdesigneren hos Dior, John Galliano. For å sitere moteredaktøren:

«Problemet er at det er vanskelig å si dette på en høflig måte, men det så ut som hun ved et uhell hadde gått ut i nattkjolen.»