Dianas bror angripes av kona og pressen

Jarlen av Spencer skal ha fortalt kona Victoria at han har lagt med 10-12 kvinner i løpet av fem måneder. Nå skal de skilles og britisk tabloidpresse har kastet seg over prinsesse Dianas bror.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Denne uken har Spencer og kona Victoria møttes i retten i Cape Town i Sør-Afrika. Victoria forlanger rundt 40 millioner kroner av mannen, og har alliert seg med en av hans tidligere elskerinner, Chantal Collopy.

 Tre måneder etter at Spencer beskyldte pressen og paparazziene for å ha vært på et permanent forfølgesesritt av prinsesse Diana, står broren klar for hugg.

 Britisk presse har publisert deler av et brev jarlen angivelig skal ha skrevet til Collopy. Ifølge nyhetsbyrået AP kaller han kona for en umoden kvinne 'som ikke takler en mann med sterk karakter, bortsett fra å

sultestreike, drikke hardt og bruke narkotika.'

Jarlen skal selv ha fortalt Victoria at han har lagt med 10-12 kvinner i løpet av fem måneder, skriver Daily Mirror i dag.

 The Sun kaller jarlen for 'Lord Lovecheat', og Victoria en ny Diana - et offer for en utro ektemann. Andre aviser kritiserer Spencer for dobbeltmoral.

 - Er dette den samme mannen, som under hans søsters begravelse for tre måneder siden foreleste kongefamilien om kjærlige familiforhold? Den samme jarlen som antydet at prinsene William og Harry vil være sikrere i Spencer-familien?, skriver Allison Pearson Evening Standard.