Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Dianas elsker fikk erstatning

LONDON(Dagbladet): Prinsesse Dianas elsker James Hewitt har fått utbetalt 4600 kroner av et britisk forsikringsselskap etter at han avbrøt ferien på Malaga da prinsessen ble drept i den tragiske bilulykken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Forsikringsselskapet Insurers Direct Line har utbetalt pengene til James Hewitt, og hevder de gjorde dette på grunn av de spesielle omstendighetene som oppsto for Hewitt da prinsessen døde.

- Dette er imidlertid helt uvanlig, og det bekrefter inntrykket av at James Hewitt er ute etter penger i alle sammenhenger, sier en annonym kilde i forsikringsselskapet til avisa The Sun.

Kvalm

James Hewitt er ikke glad for at avisa er tipset om saken. Han sier i en kommentar at denne saken «gjør ham kvalm», og han ønsker å klage på at forsikringsselskapet gir ut hemmelig informasjon.

Offiser James Hewitt hadde et lengre forhold til prinsesse Diana etter at ekteskapet mellom Diana og prins Charles begynte å skrante. Diana har innrømmet at hun elsket James Hewitt, men hun la heller ikke skjul på at han sviktet henne etter at kjærligheten mellom de to tok slutt.

Hewitt ga da ut boka «Princess in love», og han skal ha tjent flere millioner kroner på boka.

Uttalte seg

Etter at Diana døde reiste James Hewitt tilbake til England, og valgte da å gå ut i avisene.

- Jeg elsket Diana, og vil savne henne inderlig, sa han i en uttalelse.

Hele Norges coronakart