Dianas kjærlighetsbrev i bokform

Prinsesse Diana sendte 65 kjærlighetsbrev til James Hewitt. Snart kan du også lese prinsessens dypeste betroelser til sin elsker

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ridelæreren har nemlig solgt alle brevene til amerikansk og engelsk presse.

Diana skrev totalt 65 brev til den tidligere majoren da hun var på vei ut av ekteskapte med kronprins Charles i årene 1989 til 1991.

Nå har Hewitt samlet brevene i bokform. Rettighetene til forhåndstrykk av boka er allerede solgt til både amerikanske og britiske aviser.

Bare for de britiske avisrettighetene får Hewitt seks millioner kroner. Kjøper i England: Mail on Sunday. Totalt kan Hewitt regne med å tjene 40 millioner kroner på brevene.

I den engelske kongefamiliene er stemningen dyster. Så seint som i februar sverget Hewitt på at brevene aldri skulle gjøres offentlig.

Nå jobber Kronprins Charles' advokat innbitt for å stoppe både utgivelsen av boka og utdragene i avisene. Charles er redd for virkningene brevene kan ha på Dianas sønner William og Harry.

Det amerikanske magasinet Star trykte allerede i går de første utdragene fra brevene. Der skal Diana ha uttrykt stor bitterhet mot kongefamilien.

Tirsdag er det to år siden Diana omkom i en bilulykke i Paris sammen med Dodi Al Fayed.

<B>LYKKELIGE TIDER:</B> Her offentliggjører Charles og Diana sin forlovelse i 1981.
<B>ELSKER:</B> Fra 1989 til 1991 skrev Diana kjærlighetsbrev til ridelæreren James Hewitt.