Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Dianas nye playboyvenn

LONDON (Dagbladet): Prinsesse Diana har gjort det igjen! Denne gangen på lystyachten til araberen Mohamed Al Fayed som eier varemagasinet Harrods. Og det er mangemillionærens sønn Dodi prinsessen denne gang har kastet sine øyne på.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Prinsesse Diana (36) kom tilbake til London i går, etter at hun hadde tilbrakt flere dager sammen med playboyen Dodi på hans fars lystyacht på Korsika.

I forrige måned ferierte Diana og hennes to prinsebarn sammen med hele familien Al Fayed i St. Tropez, en tur som også ble mye omtalt og kritisert i engelske medier.

For en uke siden reiste prinsesse Diana og Dodi aleine i hans fars privatfly til Italia, og de har tilbrakt seks dager sammen.

De to ble sett og fotografert sammen. Kilder i britiske aviser opplyser til Dagbladet at en anonym italiensk fotograf har tilbudt avisene romantiske bilder av de to.

Den italienske fotografen tok kontakt med flere av de engelske tabloidavisene forleden. Han tilbød dem bilder av paret, kosende og kyssende, for den nette sum av nesten tre millioner kroner.

- Svært gode venner

Den engelske avisa The Mirror opplyser at venner av Dodi har opplyst at de to er svært gode venner, og at forholdet kan ende i ekte kjærlighet. Dodi Al Fayed sier imidlertid at han bare er en god venn av prinsessen. Han forteller at de slappet av ute på havet, og legger til at det også var en annen kvinne om bord.

Det var faren som inviterte Diana og sønnene på ferie. En ferie som Diana har beskrevet som vidunderlig, og den beste ferien hun har hatt siden hun havnet i rampelyset som den ukjente kjæresten til prins Charles.

Småkysset

De «intime» bildene som nå er til salgs viser Diana og Dodi idet de tar på hverandre og småkysser.

- Bildene forteller at de virkelig er kjærester, sier en fotograf som har sett bildene.

Dodi Al Fayed omtales av venner som sjarmerende, høflig og rik. I tillegg blir det sagt om ham at kvinner ikke kan motså ham.

Tidligere har Dodi vært fotografert og omtalt i forbindelse med mange kjente kvinner som Tina Sinatra, Brooke Shields, sangerinnen Lynsey de Paul og modellen Marie Helvin.

Og kritikerne er allerede på banen:

- Gode Gud! Dette er Jackie Kennedy og Ari Onassis på nytt. Det må være penger som styrer følelsene, sier politikeren Lord Archer.

NY VENN: Prinsesse Diana (36) ... på alene-ferie med Harrods-millionærens sønn ...