Dianas sønner: - Kaldt svik

Prins William og Harry refser eks-butler Paul Burrell for å ha sveket Diana.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I en kunngjøring i dag sier Prins William (21) og Harry (19) at Diana ville følt seg ydmyket over Burrells oppførsel hvis hun levde. Nå ber de om at han lar henne hvile i fred.

- Vi kan ikke tro at Paul, som var betrodd så mye, kunne misbruke sin posisjon på en så kald og åpenlys måte, sier William i kunngjøringen, der han også snakket på vegne av sin yngre bror.

I sin nye bok «A Royal Duty» kommer Dianas tidligere butler med en rekke «avsløringer». Blant dem en passasje fra et brev der Diana skriver at hun tror noen vil drepe henne i en iscenesatt bilulykke. Brevet ble postet 10 måneder før den tragiske ulykken i Paris 1997, melder Associated Press.

- Ikke bare er det dypt smertefullt for oss to, men også for hvem som helst annen involvert, og det ville ydmyke mamma hvis hun levde i dag. Og - hvis vi kan få si det - føler vi at vi er bedre rustet til å snakke for mamma enn Paul, heter det i kunngjøringen.

Burrell var Dianas nærmeste betrodde medarbeider i nesten 10 år.

SORG: Prins William og Harry under Dianas begravelse.
TETT: Diana var nært knyttet til sine to sønner.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer