Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

DiCaprio vil hjelpe Thailand

Spilte inn storfilmen «The Beach» på Phi Phi-øya.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Flere Hollywood-kjendiser følger i Sandra Bullocks fotspor, og åpner nå lommeboka for ofrene etter flodbølgekatastrofen i Sørøst-Asia.

Sist ute er Leonardo DiCaprio, som ikke har glemt sitt fire måneder lange opphold i Thailand mens han spilte inn filmen «The Beach» i 2000.

Når har superstjerna åpnet lommeboka for å hjelpe landet etter at tsunami-katastrofen rammet.

- Det er en forferdelig situasjon for alle som er involvert, sa han i dag under Italia-lanseringen av sin siste film «The Aviator», melder nyhetsbyrået Associated Press.

DiCaprio bekreftet at han har donert en sum penger som skal gå til nødhjelp i Thailand, men han ville ikke si hvor mye han har gitt.

«The Beach» ble spilt inn langs strendene på Phi Phi, som inntil andre juledag var et av Thailands mest kjente ferieparadis.

Da monsterbølgene slo inn over land, ble deler av øya fullstendig ødelagt. Anslagsvis 200 bungalower ble knust til pinneved, og et ukjent antall mennesker omkom. Ennå er et stort antall nordiske turister savnet fra øya.

Ifølge AP omtaler DiCaprio Phi Phi-øya som et av de vakreste stedene han noensinne har vært.

- Jeg hadde et fantastisk opphold der, og menneskene var fantastiske mot meg.

BLAR OPP: Men styrtrike Leo vil ikke si hvor mye han har gitt i nødhjelp til Thailand.
PÅ PHI PHI: Under innspillingen av The Beach» i 2000.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media